onsdag 18 november 2009

Mammaledig



Dagarna som mammaledig flyter på bra. Jag trivs och Ess blir mer och mer hemmastadd för varje dag som går.Hon börjar verkligen se detta som sitt hem nu och stoltserar modigt runt i varje rum och är mer vild än tam. Inkallningsträningen går jättebra, hon är verkligen lyhörd och kommer så fort man ropar även om det är en intressant lukt som distraherar. Vi har börjat med att "låtsas" klipps klorna lite och detta var väll inte tösens favoritsysselsättning, det och att åka bil hamnar inte högt upp på hennes lista.. Idag har jag även börjat vänja henne vid olika ljud, dammsugaren presenterades och det med blandade känslor hos Ess. Väldigt nyfiken men samtidigt lite avvaktande. Hon fick även bli matad med godis samtidigt som en metallskål ramlade ned på mattan, detta klarade hon galant!

När vi haft vänner på besök så har hon rusat mot dörren och kastat sig i famnen på dom och bjuder fint upp på kamp om någon vill leka med henne. Så härligt att se!
Idag har hon dock lyckats få tag på toalettborsten 2 gånger(!) och kommit intravandes med den till sovrummet för att visa mig.. Har fått hitta en ny plats åt den nu..usch...
Ska försöka fixa kameran nu så jag kan lägga in alla bilder, snart är det ju dags för nioveckors stå och huvud bilderna!
http://www.youtube.com/watch?v=LTZxpH6tKH0&feature=player_embedded
Måste bara slänga in den här videon på en golden retriver från VM. Man kan ju inte låta bli att småle lite :) Kolla inkallning med ställande och läggande. Så kul att se att den går att lyckas även fast man inte kör bc!

2 kommentarer:

  1. Hallo,,,härligt att allt flyter på med Ess,,Hon är för söööt!
    Kram från gammelmatte:-)

    SvaraRadera
  2. Hallå!
    Kul att du tittade in på min hemsida! Ska bli kul att följa syskonskaran framöver.

    /Sussie och Peace
    http://nissepeace.cybersite.nu

    SvaraRadera